El xut de Bale, tot potència. (Foto: EFE)
Futbol

El Madrid comença la pretemporada amb una derrota en els penals davant l'Inter de Milà

El Reial Madrid va perdre en els penals davant l'Inter de Milà el primer amistós de pretemporada, en el torneig Guinness International Champions Cup, a Berkeley (Califòrnia, EUA). Bale va fer el gol dels blancs, i Icardi va fer el dels italians. La tanda es va resoldre per 3 a 2.

Actualitzat

El Reial Madrid va perdre en els penals davant l'Inter de Milà el primer amistós de pretemporada, en el torneig Guinness International Champions Cup, a Berkeley (Califòrnia, EUA).

El temps reglamentari es va acabar amb empat a un gol. Gareth Bale va avançar els blancs amb un xut potent des de fora l'àrea en el minut 10 i l'argentí Mauro Icardi va fer la igualada en el 67, de penal, després d'una falta de Rubén Sobrino sobre Nemanja Vidic.

En la tanda de penals (3-2), els madridistes van fallar tres dels cinc llançaments. Els italians només en van fallar dos i el mateix Icardi va transformar el cinquè i definitiu.

El Madrid tot just comença una gira de pretemporada pels Estats Units i la majoria de titulars internacionals encara no hi són. En aquest partit, Ancelotti va poder comptar amb Diego López, Illarramendi, Isco, Carvajal i l'esmentat Bale, en un equip format majoritàriament per jugadors del planter.

Anar al contingut