Rummenigge i Guardiola en una de les celebracions de la temporada passada. (Foto: Reuters)
Futbol

Rummenigge: "El Bayern no acomiadarà mai Guardiola"

El president del Bayern de Munic, Karl-Heinz Rummenigge, ha assegurat al dominical "Welt am Sonntag" que Pep Guardiola no ha de patir pel seu càrrec com a entrenador del campió alemany. D'aquest manera surt al pas d'unes noves declaracions crítiques per part de Franz Beckenbauer.

Actualitzat

El president del Bayern de Munic, Karl-Heinz Rummenigge, ha assegurat al dominical "Welt am Sonntag" que Pep Guardiola no ha de patir pel seu càrrec com a entrenador del campió alemany.

"El Bayern no acomiadarà mai Guardiola, us ho puc donar per escrit avui mateix", ha dit en resposta a una pregunta sobre el tècnic.

Guardiola va debutar la temporada passada en l'entitat bavaresa i va guanyar la Lliga i la Copa, però va rebre algunes crítiques pel joc que fa fer a l'equip, i per l'eliminació de la Champions davant el Reial Madrid. Les més sonades van ser les de la llegenda i president d'honor del club, Franz Beckenbauer, que ara ha dit que, si Guardiola no guanya res l'any que ve, els caldrà buscar un altre entrenador.

Rummenigge ha descartat aquest extrem i ha recordat que al de Santpedor li queden dos anys de contracte: "Serà el nostre entrenador almenys fins que se li acabi el contracte, el 30 de juny del 2016".

Anar al contingut