Barça

Luis Enrique explica com es prepara l'equip per als pròxims partits de pretemporada

El segon amistós del Barça serà dissabte que ve a Niça. Aquest diumenge l'equip té festa i dilluns marxarà cap a Anglaterra, on farà una estada a les instal·lacions de la Federació Anglesa de Futbol. Luis Enrique destaca la importància d'aquesta estada, ja amb els internacionals espanyols.

Actualitzat

El segon amistós del Barça serà dissabte que ve a Niça. Aquest diumenge l'equip té festa i dilluns marxarà cap a Anglaterra, on farà una estada a les instal·lacions de la Federació Anglesa de Futbol, a prop de Birmingham. Luis Enrique, que ja ha completat la segona setmana com a tècnic blaugrana, destaca la importància d'aquesta estada, ja amb els internacionals espanyols, i la possibilitat de poder-la tancar amb el partit en terres franceses.

Luis Enrique, en declaracions a Barça TV, ha analitzat la pretemporada del conjunt blaugrana i ha destacat que ara mateix està tenint molt protagonisme la preparació física. "No hem buscat gaires partits aquesta pretemporada, perquè és una mica especial i atípica perquè no hi ha gira", ha explicat el tècnic asturià, que, a més, ha deixat clar que volen "aprofitar molt els entrenaments per treballar i repetir totes les situacions que es poden donar en els partits".

Niça, Nàpols i Hèlsinki serviran per agafar forma per començar la temporada oficial. Luis Enrique ha analitzat cadascun dels pròxims rivals de pretemporada, i ha destacat que seran una bona prova per a l'equip abans de disputar el trofeu Joan Gamper, el 18 d'agost.

El dissabte 2 d'agost el Barça s'enfrontarà amb el Niça i Luis Enrique espera trobar un equip amb "el ritme de competició més alt", ja que tenen el seu campionat molt a prop. En aquest partit, l'asturià ja disposarà dels vuit internacionals incorporats a començament de setmana, a més de Jérémy Mathieu.

El dimecres 6 d'agost jugaran amb el Nàpols, un dels equips capdavanters de la Sèrie A italiana. Luis Enrique destaca la quantitat de jugadors coneguts del conjunt que dirigeix Rafa Benítez, un dels aspirants a l'Scudetto.

El dissabte 9 d'agost es desplaçaran a la capital finlandesa per enfrontar-se amb l'HJK Hèlsinki, partit per al qual "es van esgotar les entrades molt ràpid" per veure el conjunt blaugrana. Aquests partits, en paraules de Luis Enrique, "serviran per arribar bé a l'inici de la temporada".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut