Futbol

L'Atlètic de Madrid fa oficial el fitxatge del francès Antoine Griezmann

L'Atlètic de Madrid ha fet oficial el fitxatge d'Antoine Griezmann. El francès, provinent de la Reial Societat, passarà la revisió mèdica en les pròximes hores i s'incorporarà a la disciplina de l'Atlètic de Madrid de Simeone. A més, l'Atlètic ha incoporat al lateral argentí Cristian Ansaldi, procedent del Zenit de Sant Petersburg.

Actualitzat

L'Atlètic de Madrid ha fet oficial el fitxatge d'Antoine Griezmann. El francès, provinent de la Reial Societat, passarà la revisió mèdica en les pròximes hores i s'incorporarà a la disciplina de l'Atlètic de Madrid de Simeone.

El jugador té 23 anys i el cost del traspàs estaria al voltant dels 30 milions d'euros. D'aquesta manera el "Cholo" Simeone podrà acabar de confeccionar una davantera desballestada per les marxes de Costa, Villa, Sosa, Adrian, Diego Ribas i Oliver Torres. La temporada passada Griezman va fer 20 gols amb l'equip de Sant Sebastià.

El tècnic argentí de l'Atlètic de Madrid Diego Pablo Simeone es va mostrar satisfet del primer partit de la gira americana, disputat aquesta matinada davant el San José Earthquakes a San Francisco amb empat 0-0 i victòria en els penals dels matalassers.A més, l'Atlètic ha incoporat al lateral argentí Cristian Ansaldi, procedent del Zenit de Sant Petersburg.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut