Dunga comença amb força la seva nova etapa com a seleccionador de Brasil. (Foto:Reuters)
Futbol

Dunga marca les línies del seu nou projecte al capdavant de la "canarinha"

Dunga ja exerceix com a nou seleccionador del Brasil. El seleccionador brasiler ha deixat clares les seves intencions al capdavant de la "canarinha"', en dues entrevistes concedides a "O Globo" i a la revista "Verja" on crítica obertament Alves i Neymar.

Actualitzat

La "canarinha" ja pensa en el seu futur. Una mostra d'aquest fet són les paraules del nou seleccionador brasiler, Dunga, que en dues entrevistes concedides a "O Globo" i a la revista "Verja" ha explicat les línies mestres del seu nou projecte. En les entrevistes Alves i Neymar han estat el blanc de les seves crítiques i no s'ha amagat de dir que "jo no hauria permès que aquests jugadors es tenyissin el cabell durant la concentració d'un Mundial. O ho fan abans o ho fan després, però ells han de pensar en el Mundial."

El protagonista indirecte de l'entrevista, però, ha estat Neymar. Després de la crítica al seu pentinat, el nou seleccionador ha seguit apuntant al crac brasiler. Un dels motius ha estat que l'astre del Barça fes una roda de premsa amb gorra. "Si es fa una compareixença al Mundial es fa amb una gorra del Brasil o sense cap gorra. S'ha de parlar més del que passa dins del terreny de joc" ha explicat el tècnic brasiler.

Tampoc li van agradar les llàgrimes dels jugadors brasilers després de classificar-se als penals davant de Xile "Una escena de plors com la del partit contra Xile queda malament en el món del futbol. Nosaltres som mascles, l'home no plora, però necessitem saber respectar."

Per últim, la sortida contra Alemanya amb una samarreta de Neymar, després de la lesió, també ha estat motiu de crítica del seleccionador "No em va agradar que l'equip sortís contra Alemanya amb samarretes en record de Neymar. El missatge que va transmetre va ser: hem perdut un guerrer. Però si anem a la guerra no podem quedar-nos plorant les pèrdues. Hem de donar forces al soldat que entra en el seu lloc."

Sobre el que espera de la seva selecció i el paper de Neymar, Dunga, ha estat clar: "Neymar és una referència mundial. No jugarem en funció d'ell. És ell qui jugarà en funció de la selecció. El Brasil crearà una estructura perquè ell pugui marcar la diferència."

Així doncs, s'acosten dies de canvi a la "canarinha", i pel que sembla no seran fàcils per a Neymar.

Anar al contingut