Messi ja hauria pagat més de 50 milions d'euros a Hisenda. (Foto: EFE)
Messi ja hauria pagat més de 50 milions d'euros a Hisenda. (Foto: EFE)
Gavà

El jutge segueix les diligències contra Leo Messi per tres presumptes delictes contra Hisenda

El jutge del jutjat d'instrucció numero 3 de Gavà ha acordat seguir les diligències contra Leo Messi i el seu pare Jorge Horacio Messi per tres presumptes delictes contra la hisenda pública.

RedaccióActualitzat

Els problemnes de Leo Messi i la seva familia no s'han acabat, tot i els pagaments a la hisenda pública que ja ha fet el jugadors argentí. Es parla de més de 50 milions d'euros. I és que el jutge del jutjat d'instrucció numero 3 de Gavà ha acordat seguir les diligències contra Leo Messi i el seu pare Jorge Horacio Messi per tres presumptes delictes contra la hisenda pública. 

Un cop finalitzada la instrucció el jutge sol·licita al ministeri fiscal i a l'advocat de l'Estat que formulin escrit d'acusació en un termini de deu dies i demanin obertura de judici oral o el sobreseïment de la causa.

El jutge rebutja així la pretensió de la fiscalia d'arxivar la causa contra Leo Messi i mantenir-la només contra el seu pare perquè creu que existeixen "indicis suficients" per considerar que el futbolista "podria haver conegut i consentit la creació i manteniment d'una estructura societària fictícia, que tenia com a única finalitat eludir el compliment de les obligacions tributàries derivades dels ingressos generats per l'explotació dels seus drets d'imatge".

Anar al contingut