Els equips de Segona B i Tercera Divisió ja tenen el calendari de la pròxima temporada
La RFEF ha publicat el calendari de Segona B i Tercera Divisió
Futbol

Tres derbis catalans en l'inici de la temporada al grup 3 de Segona B

La RFEF ha publicat aquest dilluns els calendaris de Segona B i Tercera Divisió. Els equips catalans, que competeixen en el grup 3 de Segona Divisió i el grup 5 de Tercera, s'estrenaran a la competició el cap de setmana del 23 i 24 d'agost. Amb l'ascens del Llagostera a Segona, ha estat el Cornellà qui li ha agafat el relleu a la categoria de bronze.

Actualitzat

La RFEF ha publicat aquest dilluns els calendaris de Segona B i Tercera Divisió. Els equips catalans, que competeixen en el grup 3 de Segona Divisió B i el grup 5 de Tercera, s'estrenaran el cap de setmana del 23 i el 24 d'agost. Amb l'ascens del Llagostera a Segona, ha estat el Cornellà el que li ha agafat el relleu a la categoria de bronze. Precisament, el nouvingut a la categoria començarà la competició a casa, rebent l'Olot. Serà en aquesta primera jornada quan, a part d'aquest, hi haurà dos derbis més: el Nàstic rebrà el Sant Andreu al Nou Estadi de Tarragona i l'Espanyol B rebrà el Lleida Esportiu, que va disputar el "play-off" d'ascens a la categoria de plata. La resta d'equips catalans del grup -el Centre d'Esports l'Hospitalet, el Badalona i el Reus Deportiu- s'estrenaran a domicili. Les 38 jornades de lliga acabaran el 15 de maig amb els Reus Deportiu-Olot, Cornellà-Lleida Esportiu, Espanyol B-Alcoià, Huracán Valencia-Badalona, Olímpic Hospitalet-Elx Il·licità i Vila-real B - Nàstic.

En el grup català de la Tercera Divisió, en la primera jornada de lliga, que també es jugarà el cap de setmana del 23 i el 24 d'agost, es produiran els següents enfrontaments: Cerdanyola-Sanfeliuenc, Ascó-Manlleu, Montanyesa-Martinenc, Perelada-Vilassar, Europa-Terrassa, Rubí-Figueres, Pobla de Mafumet-Castelldefels, Prat-Masnou, Palamós-Sabadell B i Gavà-Vilafranca.

Anar al contingut