Barça B

Luis Enrique dirigeix el primer entrenament a Anglaterra amb Claudio Bravo però sense Alex Song

Luis Enrique ha dirigit el primer entrenament a St. George's Park amb 25 homes després que Alex Song hagi hagut d'abandonar l'"stage" per motius familiars. Després que l'equip hagi aterrat a Anglaterra, el camerunès ha hagut de tornar a agafar un vol i no podrà treballar amb la resta de companys com estava previst. Qui sí que ho ha fet ha estat Bravo, que s'ha incorporat a l'"stage" després de les seves vacances.

Actualitzat

Luis Enrique ha dirigit el primer entrenament a St. George's Park amb 25 homes després que Alex Song hagi hagut d'abandonar l'"stage" per motius familiars. Després que l'equip hagi aterrat a Anglaterra, el camerunès ha hagut de tornar a agafar un vol i no podrà treballar amb la resta de companys com estava previst. Qui sí que ho ha fet és Bravo, que s'ha incorporat a l'"stage" després de les vacances.

Alex Song ha hagut d'abandonar l'"stage" del primer equip per qüestions familiars. El blaugrana ha tornat a agafar un vol i no ha pogut exercitar-se amb la resta d'equip a les instal·lacions de St. George's Park. Song s'havia incorporat dijous passat a la disciplina blaugrana juntament amb Iniesta, Pedro, que avui compleix 27 anys, Sergio Busquets, Xavi, Jordi Alba, Piqué i Rakitic.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut