Ronaldinho ha arribat a un acord per rescindir el seu contracte. (Foto: Reuters)
Ronaldinho rescindeix el contracte amb l'Atlético Mineiro. (Foto: Reuters)
Futbol

Ronaldinho es queda sense equip després d'acordar amb l'Atlético Mineiro la rescissió del seu contracte

L'exblaugrana Ronaldinho Gaúcho ha acordat amb l'Atlético Mineiro la rescissió del seu contracte i no té equip. El futbolista de 34 anys i el club de Belo Horizonte han arribat a un acord per finalitzar la seva relació contractual, que s'acabava al desembre. Ronaldinho oferirà una roda de premsa per acomiadar-se aquest dimecres.

Actualitzat

L'exblaugrana Ronaldinho Gaúcho ha acordat amb l'Atlético Mineiro la rescissió del seu contracte i no té equip. El futbolista de 34 anys i el club de Belo Horizonte han arribat a un acord per finalitzar la seva relació contractual, que s'acabava el proper desembre. Ronaldinho oferirà una roda de premsa per acomiadar-se aquest dimecres.

Ronaldinho es troba sense equip després d'acordar amb l'Atlético Mineiro la finalització avançada del seu contracte, que s'extingia el pròxim desembre. L'anunci s'ha produït enmig d'intensos rumors sobre la sortida del jugador i de suposades ofertes d'altres clubs que el mateix jugador s'ha encarregat d'alimentar amb un missatge a Twitter.

 


Ronaldinho ha estat jugador del conjunt de Belo Horizonte poc més de dos anys i ha guanyat tres títols. L'exblaugrana, que no va acabar jugant el partit d'homenatge a Deco, també es va veure envoltat de polèmica quan el club va reconèixer que li havia donat permís per disputar-lo. Sobre aquest fet, els assessors del jugador han explicat que "va perdre el vol" i per això no hi va poder ser. El Boca Juniors i el Besiktas turc són dos dels clubs que suposadament han fet una oferta pel jugador.

Anar al contingut