Motor

Catalunya acollirà l'any vinent una prova del Campionat del Món de ral·licròs

Catalunya acollirà l'any vinent una prova del Campionat del Món de ral·licròs. Aquest certamen, que actualment es disputa a dotze països com ara Itàlia, Bèlgica o Suècia, tindrà com a escenari el Circuit de Barcelona-Catalunya la temporada vinent. Catalunya tindrà així totes les competicions més importants del món del motor: F1, MotoGP, WRC i ral·licròs.

Actualitzat

Catalunya acollirà l'any vinent una prova del Campionat del Món de ral·licròs. Aquest certamen, que actualment es disputa a dotze països com ara Itàlia, Bèlgica o Suècia, tindrà com a escenari el Circuit de Barcelona-Catalunya, concretament a la zona de l'estadi, que serà habilitada per a l'ocasió.

D'aquesta manera l'any vinent es disputaran a Catalunya totes les proves més importants del món del motor: una cursa de Fórmula 1, una de MotoGP, una cursa del Mundial de ral·lis de velocitat i una prova de la competició de ral·licròs.

Un dels que no té clar el seu futur a la Fórmula 1 i s'ha mostrat interessat a participar en aquest Mundial és el finlandès Kimi Räikkönen, que podria prendre part en alguna de les curses.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut