Espanyol

L'Espanyol podrà formalitzar la inscripció a la Lliga BBVA

L'Assamblea de la Lliga de Futbol Professional ha acceptat les garanties presentades pel president blanc-i-blau, Joan Collet i l'Espanyol podrà formalitzar la inscripció a la Lliga BBVA. El conjunt blanc-i-blau, doncs, ha solucionat el problema burocràtic després que Hisenda frenés la inscripció de l'Espanyol a la Lliga de Futbol Professional fins que regularitzés uns pagaments d'impostos pendents.

Actualitzat

L'Assamblea de la Lliga de Futbol Professional ha acceptat les garanties presentades pel president blanc-i-blau, Joan Collet, i l'Espanyol podrà formalitzar la inscripció a la Lliga BBVA. El conjunt blanc-i-blau, doncs, ha solucionat el problema burocràtic després que Hisenda frenés la inscripció de l'Espanyol a la Lliga de Futbol Professional fins que regularitzés uns pagaments d'impostos pendents.

El Ministeri d'Hisenda havia negat a un total de set equips el certificat negatiu que acredita que estan al corrent de tots els pagaments i a hores d'ara només serien dos clubs de Segona, Racing i Múrcia qui no podrien inscriure's a la Lliga de Futbol Professional. El termini per fer-ho efectiu és el 31 de juliol.

L'equip, mentrestant, s'entrena en doble sessió per anar agafant la forma, tot i que Felipe Caicedo s'ha hagut de retirar de l'entrenament d'aquest dimecres a la tarda per molèsties musculars. Les dues últimes incorporacions, Álvaro i Montañés, amb permís del club, no hi han estat presents. El tècnic, Sergio González, ja sap que la plantilla està pràcticament tancada, i que no hi ha haurà més entrades si abans no hi ha alguna sortida.

 

La Lliga de Futbol Professional rebaixa el deute amb Hisenda

Precisament aquest dimars al matí la Lliga de Futbol Professional ha fet públic un comunicat referit als deutes dels seus clubs a l'Agència Tributària. Hi destaca que el deute actual és de 482 milions d'euros. Quan ara fa un any era de 647. Per tant, amb una reducció de 165 milions (un 25 per cent).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut