Bojan ha marcat el seu primer gol com a jugador de l'Stoke City (Foto: @muniesa92).
Bojan ha celebrat amb Muniesa el seu primer gol amb l'Stoke (Foto: @muniesa92).
Futbol

Bojan s'estrena com a jugador de l'Stoke City amb un gran gol

Bojan Krkic s'ha estrenat amb l'Stoke anotant un gol al minut 55. El davanter de Linyola ha anotat el primer gol del partit amistós contra el Shalke 04 amb un xut potent des de la frontal de l'àrea. Després d'anotar Bojan ho ha celebrat amb el seu company d'equip i exblaugrana Marc Muniesa

Bojan Krkic s'ha estrenat amb l'Stoke anotant un gol al minut 55. El davanter de Linyola ha anotat el primer gol del partit amistós contra el Shalke 04 amb un xut potent des de la frontal de l'àrea després d'una carrera en solitari i superant els defenses rivals. Després d'anotar, Bojan ho ha celebrat amb el seu company d'equip i exblaugrana Marc Muniesa.

El gol, però, no ha acabat servint per evitar la derrota del conjunt del de Linyola (2-1).