La selecció catalana d'hoquei patins, després de guanyar la final de Macau l'any 2004.
Hoquei patins

La selecció catalana d'hoquei patins rememorarà el títol del Mundial B de Macau

El proper 23 d'octubre farà 10 anys que Catalunya es va proclamar campiona del Mundial B d'hoquei patins diputat a Macau. Catalunya es va imposar per 6-0 en la final a Anglaterra i es va guanyar el dret a disputar el Mundial A. Les pressions de la Federació Espanyola, però, ho van impedir. Per això el pròxim 18 d'octubre es disputarà un amistós per rememorar la final.

Actualitzat

El pròxim 23 d'octubre farà 10 anys que Catalunya es va proclamar campiona del Mundial B d'hoquei patins a Macau. Catalunya va derrotar en aquella final Anglaterra per 6 a 0 i es va guanyar el dret a jugar en el Mundial A. A falta de la ratificació de la FIRS, la Federació Internacional de Patinatge, que ja l'havia acceptada de manera provisional.  El pas definitiu no va arribar mai ja que en el congrés de Fresno la federació va accedir a les pressions de la Federació Espanyola i va desestimar acceptar la selecció catalana.

Aquest proper 18 d'octubre es jugarà un partit que disputaran Catalunya i Anglaterra per rememorar aquella final. El lloc encara està per determinar, i es pretén que el partit el juguin els mateixos jugadors que van disputar la final de Macau

Anar al contingut