Espanyol

Salva Sevilla: "L'objectiu és arribar a les 7 o 10 últimes jornades amb el màxim de punts"

Continua la pretemporada de l'Espanyol, que ja compta amb dos nous reforços: Álvaro i Montañés. Aquest dimecres Sergio González ha fet l'entrenament a porta tancada. Ha estat un dels nous, un il·lusionat Salva Sevilla, qui s'ha posat darrere el micròfon a la sala de premsa i ha valorat molt positivament les opcions dels blanc-i-blaus de cara a la pròxima temporada.

Actualitzat

Continua la pretemporada de l'Espanyol, que ja compta amb dos nous reforços: Álvaro i Montañés. Aquest dimecres Sergio González ha fet l'entrenament a porta tancada. Ha estat un dels nous, un il·lusionat Salva Sevilla, qui s'ha posat darrere el micròfon a la sala de premsa i ha valorat molt positivament les opcions dels blanc-i-blaus de cara a la pròxima temporada. Salva Sevilla ha valorat per començar els dos nous fitxatges: "Són dos companys que vénen amb moltes ganes, segur que ens donaran moltes coses." I ha seguit opinant sobre la resta dels seus companys: "M'agrada la plantilla, ja des de l'any passat. És un bon bloc, i és difícil guanyar-lo. Tenim un gran equip però hem de posar tots els sentits en els partits perquè volem fer les coses bé des del principi."

L'andalús té clar quin ha de ser l'objectiu de l'equip: "L'objectiu és arribar a les 7 o 10 jornades finals amb opcions reals de poder lluitar per alguna cosa més."

I també ha explicat què ha vist en els dos primers amistosos de la pretemporada: "El primer partit va ser un entrenament. El del Marroc va ser un partit més exigent i ja es van veure coses. L'equip va donar la cara. Estem agafant tots els conceptes que vol el míster".

El jugador també ha explicat en quina posició del camp li agrada més jugar: "Sóc un jugador per jugar per dins però em puc adaptar a posicions de banda. Donaré el màxim per fer-ho bé."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut