Ronaldinho ha arribat a un acord per rescindir el seu contracte. (Foto: Reuters)
Ronaldinho rescindeix el contracte amb l'Atlético Mineiro. (Foto: Reuters)
Futbol

Ronaldinho s'acomiada de l'Atlético Mineiro però diu que no es retira del futbol

Ronaldinho s'ha acomiadat de l'Atlético Mineiro però diu que no es retira del futbol. Així ho ha explicat en la roda de premsa de comiat del seu club fins aquesta setmana. D'aquesta manera, Ronaldinho fa callar les veus sobre la seva possible retirada.

Actualitzat

Ronaldinho Gaúcho seguirà jugant a futbol. Així ho ha fet saber en la roda de premsa de comiat de l'Atlético Mineiro, que fins aquesta setmana era el seu equip. Ronaldinho considera que els canvis d'entrenador que hi ha hagut els últims temps han perjudicat el seu paper en l'equip i això el fa prendre aquesta decisió.

Per això, club i jugador han rescindit el contracte que els unia fins al desembre d'aquest any. En la roda de premsa, el Gaúcho ha tingut paraules d'agraïment per a tots els equips en què ha jugat, en especial per al Barça i l'Atlético Mineiro. Del conjunt blaugrana diu que és un dels equips que més l'han marcat, ja que hi va passar 5 temporades. També s'ha mostrat encantat del tracte rebut per l'afició del conjunt brasiler.

Ronaldinho marxa després d'haver guanyat la Recopa Sud-americana amb el Mineiro. L'astre brasiler busca equip i d'ofertes no n'hi faltaran. S'especula amb algunes propostes de la Lliga nord-americana.

Anar al contingut