Luis Suárez en una de les seves últimes aparicions públiques a Castelldefels.
Futbol

El TAS cita a declarar Luis Suárez el 8 d'agost a Lausana

Luis Suárez continua pendent de la sentència del TAS sobre el recurs presentat contra la seva sanció. Aquest dijous s'ha sabut que l'uruguaià ha estat citat el 8 d'agost a Lausana per donar les seves explicacions sobre la jugada motiu de la sanció.

Actualitzat

Luis Suárez continua pendent de la sentència del TAS (Tribunal d'Arbitratge de l'Esport) sobre el recurs presentat contra la seva sanció. Aquest dijous s'ha sabut que l'uruguaià ha estat citat el 8 d'agost a Lausana per donar les seves explicacions sobre la jugada motiu de la sanció. Aquests dies se'l torna a veure a Castelldefels, després d'haver passat uns dies al Pirineu.

De moment Luis Suárez ni tan sols es pot entrenar amb el Barça, i s'espera que el TAS rebaixi d'alguna forma la dura sanció imposada per la FIFA.

El TAS va acceptar de manera exprés el recurs presentat per la sanció a Luis Suárez. Un cop Luis Suárez declari, la resolució del seu veredicte s'espera entre el 9 i el 12 d'agost.

El Barça confia que el TAS rebaixi la sanció de 4 mesos sense jugar i permeti al jugador entrenar-se i ser presentat, i que, en canvi, mantingui la multa econòmica i la sanció de 9 partit amb la selecció d'Uruguai.

Anar al contingut