Bàsquet

Ramon Jordana, nou entrenador de l'Uni Girona

L'equip de l'Uni Girona ha confirmat oficialment que Ramon Jordana serà l'entrenador del seu equip a la Lliga femenina de bàsquet. L'ara anomenat Spar Citylif Uni Girona obté d'aquesta manera un entrenador amb molta experiència dins del món del bàsquet femení de formació.

Actualitzat

L'Uni Girona ha confirmat oficialment que Ramon Jordana serà l'entrenador del seu equip de lliga femenina. L'ara anomenat Spar Citylif Uni Girona fitxa el tècnic per a la temporada 2014-15. En la seva trajectòria, en Ramon Jordana ha estat durant 24 anys vinculat a la Federació Catalana. Sobretot exercint-hi d'entrenador de l'equip del Segle XXI.

Ramon Jordana, en declaracions a la pàgina web del club, s'ha mostrat il·lusionat per aquesta nova etapa que comença: "És una opció molt bona per a mi perquè és un club que reuneix coses que m'importen, com la vinculació amb el territori, el bàsquet de base i el treball formatiu. Estic absolutament convençut que els projectes només es poden fer créixer des d'aquesta vinculació amb el territori i amb treball i dedicació. La resta, són bombolles." Tota una declaració d'intencions del nou entrenador.

D'aquesta manera l'Uni Girona CB obté un entrenador amb molta experiència dins del món del bàsquet femení de base, tot i que novell en el món del bàsquet professional. El debut oficial de Ramon Jordana amb el seu nou equip serà el dia 2 d'octubre a la Seu d'Urgell, en un partit corresponent a la Lliga Nacional Catalana Femenina. I el 15 d'octubre disputarà el primer partit en la Lliga femenina a la pista del Perfumeries Avenida.

Anar al contingut