Marquinhos jugant amb el seu actual equip, el PSG (Reuters)
Marquinhos jugant amb el seu actual equip, el PSG (Reuters)
Barça

Tots els esforços de la secretaria tècnica del Barça es centren a fitxar Marquinhos per a l'eix de la defensa

Ara, tots els esforços de la secretaria tècnica del club blaugrana es centren a fitxar el central brasiler del PSG Marquinhos. El Barça el té com a principal i, de fet, única opció per reforçar aquesta zona del camp. En canvi, el fitxatge de Cuadrado es complica per les pretensions econòmiques de la Fiorentina.

Actualitzat

Un dels fitxatges del Barça que encara queden per definir és el d'un nou central. Luis Enrique vol fer servir Mascherano de migcampista, i el club busca un nou central que reforci la línia coberta ara per Gerard Piqué, Marc Bartra i Jérémy Mathieu. Tots els esforços de la secretaria tècnica de l'entitat es centren a fitxar el central brasiler del PSG Marquinhos. El Barça el té com a principal i, de fet, única opció per reforçar aquesta zona del camp.

Per la seva banda, el lateral colombià de la Fiorentina Cuadrado sembla allunyar-se de l'òrbita blaugrana. El Barça té complicat aquest fitxatge. Té un principi d'acord amb el jugador, tal com va reconèixer el seu representant, però no està disposat a pagar els prop de cinquanta milions que demanaria la Fiorentina. Les negociacions no són senzilles, perquè el colombià té ofertes de molts clubs europeus i el Barça no estaria disposat a arribar a aquestes xifres, cosa que suposaria la continuïtat de Dani Alves.

Anar al contingut