Cristian García continuarà al Sabadell, almenys, fins al juny de 2016 (Foto: CESabadell).
Cristian García continuarà al Sabadell, almenys, fins al juny de 2016 (Foto: CESabadell).
Segona Divisió

Jandro, David García i Juanlu continuen al Girona i Cristian García, al Sabadell

Jandro, David García i Juanlu han arribat a un acord amb el Girona Futbol Club per continuar vinculats al conjunt blanc-i-vermell una temporada més. El Sabadell, per la seva banda, continua preparant la plantilla i ha anunciat la renovació del lateral dret Cristian García, fins al juny de 2016.

Actualitzat

Jandro, David García i Juanlu han arribat a un acord amb el Girona Futbol Club per continuar vinculats al conjunt blanc-i-vermell una temporada més. El Sabadell, per la seva banda, també continua confeccionant la plantilla i ha anunciat la renovació del lateral dret Cristian García fins al juny de 2016.

El Girona ha arribat a un acord amb Jandro, David García i Juanlu perquè continuïn la pròxima temporada al club. Els tres jugadors han acceptat una rebaixa del seu contracte per continuar vinculats al conjunt gironí, almenys una temporada més. Amb la resolució d'aquests casos, el club treballa per incorporar més jugadors.

El Sabadell ha renovat Cristian García fins al juny de 2016. El lateral arlequinat, que finalitzava contracte el juny de 2015, ha ampliat un curs més la seva vinculació amb el club arlequinat. El jugador, que ja ha signat el nou contracte, espera seguir rendint a un bon nivell durant les properes dues temporades: "Estic molt content per la renovació i vull ajudar l'equip en tot el possible".

Anar al contingut