Espanyol

L'Espanyol s'enfrontarà aquest dissabte al Llagostera sense els dos darrers fitxatges

L'Espanyol segueix amb la preparació de cara a la nova temporada. L'equip blanc-i-blau s'ha entrenat aquest matí i ha donat la llista de convocats per a l'amistós de demà contra el Llagostera. Els dos recents fitxatges, Álvaro i Montañés, no debutaran encara a les ordres de Sergio González.

Actualitzat

Nova jornada d'entrenaments per a l'Espanyol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. L'equip blanc-i-blau ha preparat aquest divendres al mati l'amistós que aquest dissabte l'enfrontarà al Llagostera, equip que aquest any jugarà a la Segona Divisió A. Després de l'entrenament, el tècnic, Sergio González, ha donat la llista de convocats, on destaquen les absències dels dos nous fitxatges, Montañés i Álvaro.

Aquesta és la llista de convocats per a l'amistós: Kiko, Mattioni, Raúl R., Víctor S., V. Álvarez, S. Sevilla, Álex, Stuani, Sergio García, Abraham, Lanzarote, Clerc, David López, Javi López, Christian Alfonso, Colotto, Caicedo, Arbilla, Pau, Duarte, Eric, Jordan.

Sergio González l'ha donat després de l'entrenament matinal i en destaca l'absència dels dos últims fitxatges. Montañés i Álvaro tot just s'acaben d'incorporar i és més possible que s'estrenin dimarts en el partit contra el Girona. En acabar la sessió, Kiko Casilla ha alegrat el dia a una colla de joves que participen en el campus d'estiu de l'equip blanc-i-blau. El porter, en la roda de premsa posteriro, ha fet gala d'espanyolisme i, tot i els problemes econòmics del club, mai va pensar en un traspàs: "Jo sempre he dit que mai he pensat en sortir i al meu cap no està ara mateix aquesta opció. Tampoc penso en aquesta possible venda perquè, primer, personalment ningú m'ha dit res; i segon perquè no era la meva intenció".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut