Els jugadors del Múrcia celebrant un gol en una imatge d'arxiu.
Futbol

L'LFP anuncia que el Múrcia baixarà a Segona B i el Racing podria mantenir la categoria si presenta més documentació

El Reial Múrcia descendeix a Segona B i el Racing podria mantenir la categoria a la Segona A si documenta com ha dut a terme l'ajornament del deute, segons ha informat en un comunicat la Lliga de Futbol Professional. Aquesta decisió ha de ser ratificada en la comissió delegada que s'ha de dur a terme el proper 7 d'agost.

Actualitzat

El Reial Múrcia baixa a Segona B i el Racing de Santander podria mantenir la categoria a la Segona A si documenta com ha dut a terme l'ajornament del deute, segons ha informat en un comunicat la Lliga de Futbol Professional. Aquesta decisió ha de ser ratificada en la Comissió Delegada que s'ha de dur a terme el proper 7 d'agost.

Després d'examinar la documentació presentada pel Múrcia, els serveis tècnics de la Lliga de Futbol Professional aprecien "l'incompliment, per part d'aquesta entitat, dels requisits exigits per a la inscripció a l'LFP, de conformitat amb el que preveuen els articles 54 i 55 dels Estatuts Socials", explica l'organisme presidit per Javier Tebas. L'incompliment de les condicions econòmiques i financeres exigides per l'LFP es tradueix en el descens del Reial Múrcia a la tercera categoria del futbol espanyol.

Per la seva banda, el Racing de Santander "té un termini improrrogable de cinc dies naturals" per presentar davant l'LFP "informació economicofinancera addicional" a la presentada ahir pels responsables del club càntabre, en què s'acreditava el compliment dels requisits econòmics. "En la propera comissió delegada de l'LFP, que tindrà lloc dijous que ve, dia 7 d'agost, se sotmetrà per a la seva ulterior ratificació, en el seu cas, la decisió presa al respecte de les dues entitats", conclou el comunicat.

Anar al contingut