Barça

El Barça fa una última sessió d'entrenament a Anglaterra sota cobert i a porta tancada

El Barça s'ha entrenat sota una intensa pluja en la sessió matinal de l'últim dia de treball a l'"stage" d'Anglaterra. Luis Enrique ha aprofitat per treballar aspectes tàctics, com la pressió. Per la tarda, l'equip blaugrana s'ha exercitat sota cobert en una sessió a porta tancada, l'última abans de viatjar cap a Niça per disputar el segon partit de la pretemporada.

Actualitzat

El Barça s'ha entrenat sota una intensa pluja en la sessió matinal de l'últim dia de treball a l'"stage" d'Anglaterra. La plantilla del Barça ha fet aquest matí el penúltim entrenament a Anglaterra abans de marxar cap a Niça. I ho ha fet sota una intensa pluja. A la tarda, l'última sessió a terres angleses s'ha fet sota cobert i a porta tancada.

Luis Enrique ha aprofitat per treballar aspectes tàctics, com la pressió. Luis Enrique ja ha tret conclusions de la plantilla que té i aquest divendres s'ha trobat amb Josep Maria Bartomeu i Andoni Zubizarreta per parlar sobre possibles incorporacions. El president del Barça ha viatjat avui mateix cap a St. George's Park. Sobre la taula, noms com el de Marquinhos o Cuadrado. Aquest any hi haurà competència per fer-se un lloc a la defensa.

L'equip marxarà aquest dissabte cap a Niça, on al vespre jugarà un partit amistós contra l'equip de la ciutat, un duel que oferirà TV3 a partir de les 20.45 hores.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut