Núria Vilarubla és la campiona d'Espanya de la categoria C1 femení.
Núria Vilarubla és la campiona d'Espanya de la categoria C1 femení.
Piragüisme

La Seu d'Urgell acull aquest cap de setmana la Copa del Món de piragüisme en aigües braves

Aquest cap de setmana, cita de piragüisme en aigües braves a la Seu d'Urgell, amb la celebració de la Copa del Món al Parc Olímpic del Segre, una competició que seguirà el canal Esport3, dissabte i diumenge al matí. Aquest divendres, jornada de qualificacions amb la vista posada en la millor palista catalana, Núria Vilarubla, que ha acabat primera a la categoria de C1 femení.

Actualitzat

Aquest cap de setmana, cita de piragüisme en aigües braves a la Seu d'Urgell, amb la celebració de la Copa del Món, una competició que seguirà en directe el canal Esport3, dissabte i diumenge al matí.

Aquest divendres ja s'ha disputat la jornada de qualificacions amb la vista posada en la millor palista catalana, Núria Vilarubla, que ha acabat primera en la categoria C1 femení, una disciplina de la qual és l'actual campiona d'Espanya. Per la seva banda, Alberto Díez Canedo ha acabat onzè en C1 masculí.

Tot està preparat per atendre els més de 250 participants de la Copa del Món d'eslàlom d'aigües braves. Durant aquests dies de competició, l'ocupació hotelera se situa al voltant del 90 per cent. El Parc Olímpic del Segre acull la quarta cita d'aquesta competició, que compta amb 39 països inscrits, fet que suposa un rècord.

 

Anar al contingut