Joaquim "Purito" Rodríguez, és un dels favorits a endur-se la cursa. (Foto: Reuters)
Joaquim "Purito" Rodríguez, és un dels favorits a endur-se la cursa. (Foto: Reuters)
ciclisme

Esport3 oferirà aquest dissabte la Clàssica de Sant Sebastià amb Purito i Valverde entre els favorits a la victòria

Aquest dissabte podreu seguir la clàssica de Sant Sebastià a partir de les 15.30 h pel canal Esport3. Aquesta clàssica serà una prova real del que pot succeir d'aquí un mes a la Vuelta. En aquesta tradicional cursa hi participaran, entre altres, els ciclistes Joaquim Rodríguez, Peter Sagan, Philippe Gilbert i Alejandro Valverde

Actualitzat

Aquest dissabte podreu seguir la clàssica de Sant Sebastià a partir de les 15.30 h pel canal Esport3. Aquesta clàssica serà una prova real del que pot succeir d'aquí un mes a la Vuelta. En aquesta tradicional cursa hi participaran, entre altres, els ciclistes Joaquim Rodríguez, Peter Sagan, Philippe Gilbert i Alejandro Valverde.

Com a novetat, la participació del joveníssim català Carlos Verona, que amb només 21 anys disputarà una de les curses més importants, i voldrà fer un bon paper per tenir opcions a entrar a la llista dels possibles corredors de l'Omega Pharma-Quick Step en la Vuelta, que començarà el pròxim 24 d'agost.

El recorregut

Com sempre la clàssica ens porta la millor muntanya d'Euskadi. Tres ports de primera categoria, on es destaca l'ascensió a l'Alt d'Iturburu, i tres ports de segona categoria. Una de les curses més emocionants, que té com a particularitat la gran quantitat d'aficionats que s'apleguen als ports per seguir-la. És per això que els ciclistes locals voldran tenir un paper destacat en l'escapada inicial, i lluitar per la victòria final. Corredors com Mikel Nieve, Markel Irizar, Haimar Zubeldia, Ion Izaguirre, Beñat Intxausti, són ciclistes amb experiència i que vénen amb una forma física extraordinària després de la seva participació al Tour, i voldran certificar una victòria a casa, i col·locar-se la tradicional txapela que acredita el guanyador.

Anar al contingut