Usain Bolt ha tornat a competir vuit mesos després a Glasgow. (Foto: Reuters)
Usain Bolt ha tornat a competir vuit mesos després a Glasgow. (Foto: Reuters)
Atletisme

Usain Bolt reapareix liderant l'equip jamaicà de 4x100 metres en les sèries de classificació als Jocs de la Commonwealth

Usain Bolt ha tornat a la competició després de vuit mesos d'inactivitat per culpa de les lesions i ho ha fet als Jocs de la Commonwealth, a Glasgow, disputant els relleus 4x100 metres amb Jamaica. L'equip jamaicà, liderat per Bolt, ha fet el millor temps de la seva sèrie de classificació amb un temps de 38,98 segons.

Actualitzat

Usain Bolt ha tornat a la competició després de vuit mesos d'inactivitat per culpa de les lesions i ho ha fet als Jocs de la Commonwealth, a Glasgow, disputant la prova dels relleus 4x100 metres amb Jamaica. L'equip jamaicà, liderat per Bolt, ha fet el millor temps de la seva sèrie de classificació amb un registre de 38,98 segons i s'ha classificat sense grans problemes per a la gran final.

Bolt, que estava inactiu des del passat 14 de desembre, dia en què va participar en un acte promocional a Buenos Aires, ha corregut l'última posta de l'equip jamaicà juntament amb Kimmari Roah, Nickel Ashmeade i Julian Forte i ha liderat el seu equip cap a la victòria al Hampden Park de la ciutat escocesa.

Anar al contingut