Marc Márquez en el circuit de Brno. (Foto: EFE)
Marc Márquez en el circuit de Brno. (Foto: EFE)
Motociclisme

Marc Márquez domina els entrenaments lliures del Gran Premi de la República Txeca i és el gran favorit a la "pole"

Aquest cap de setmana es disputa el Gran Premi de la República Txeca de motociclisme i Marc Márquez intentarà ampliar el seu rècord i aconseguir l'onzena victòria consecutiva en MotoGP. De moment, ha estat una vegada més el millor en els primers entrenaments lliures, tant al matí, en pista eixuta, com a la tarda, sota la pluja. En Moto2, Tito Rabat ha estat el més ràpid i en Moto3 també ha dominat un altre català, Àlex Márquez

Actualitzat

Aquest cap de setmana es disputa el Gran Premi de la República Txeca de motociclisme i Marc Márquez intentarà ampliar el seu rècord i aconseguir l'onzena victòria consecutiva en MotoGP. De moment, ha estat una vegada més el millor en els primers entrenaments lliures, tant al matí, en pista eixuta, com a la tarda, sota la pluja. En Moto2, Tito Rabat ha estat el més ràpid i en Moto3 també ha dominat un altre català, Àlex Márquez.

Primera jornada al circuit de Brno i Marc Márquez ha confirmat, un altre cop, que és el favorit dissabte per optar a la "pole position" i diumenge a la victòria. El pilot de Cervera ha estat el més ràpid en sec, al matí, i quan plovia a la sessió de la tarda, encara que Andra Iannone ha fet més bon registre perquè ha rodat quan no hi havia aigua a l'asfalt.

Fa uns mesos l'equip Honda es va entrenar al circuit txec, en unes proves que li han servit molt a Márquez per ser tan competitiu. Jorge Lorenzo ha quedat segon i Pedrosa tercer, tots dos a poques mil·lèsimes del líder del campionat. Quarta plaça per a Aleix Espargaró i novena per al seu germà Pol.

Tito Rabat i Àlex Márquez dominen en Moto2 i Moto3

En Moto2 millor temps del dia per a Tito Rabat, que lidera el campionat amb només set punts de marge sobre el seu company Mika Kallio, que ha estat segon, i Maverick Viñales desè. I en la cilindrada petita, un altre Márquez ha acabat al capdavant dels lliures, l'Àlex, seguit d'Àlex Rins i Alexis Masbou.

Anar al contingut