Futbol

Tamudo dóna la victòria al Sabadell i augmenta els dubtes d'un Espanyol amb molts suplents (1-0)

Només un dia abans de la presentació oficial contra el Genoa al Ciutat de Barcelona, l'Espanyol ha perdut contra el Sabadell a la Nova Creu Alta i no ha esvaït els dubtes del seu joc. Amb un equip ple de teòrics suplents, els blanc-i-blaus han acabat perdent davant un rival d'inferior categoria per culpa d'un solitari gol de Raúl Tamudo en el minut 48

Només un dia abans de la presentació oficial contra el Genoa al Ciutat de Barcelona, l'Espanyol ha disputat el setè partit de preparació de la pretemporada contra el Sabadell a la Nova Creu Alta. L'equip de Sergio González, que ha aprofitat aquest duel per reservar a la majoria dels teòrics titulars de cara a diumenge, no ha esvaït els dubtes del seu joc i ha acabat perdent davant un rival d'inferior categoria amb un solitari gol de Raúl Tamudo en el minut 48.

El dia en què es retrobaven dos símbols d'una època daurada de l'Espanyol, Raúl Tamudo i Sergio González, el tècnic blanc-i-blau ha presentat un onze amb molts jugadors del filial. Els joves, però, han volgut mostrar les seves virtuts; Julián Luque per l'esquerra i Jairo Morillas, autor del gol de l'Espanyol en l'amistós a Olot, han tingut les primeres oportunitats. Els espanyolistes, a més, sempre s'han trobat amb un David de Navas molt solvent. En canvi, a la recta final del primer temps, els de Miquel Olmo s'haurien pogut avançar en dues ocasions. La primera, de Raúl Tamudo, que ha rematat amb molt poc angle en un córner pentinat per Sotan Tanabe. I la segona, en un un contra un de Juan Collantes resolt bé per Kiko Casilla.

I, a l'inici de la segona part, el Sabadell no ha donat marge per més avisos. Juan Collantes ha superat fins a tres rivals en una jugada per la banda dreta, i Tamudo, tot i rematar malament, ha batut Pau López. Com és lògic, l'exdavanter de l'Espanyol no ho ha celebrat. El gol ha motivat la reacció blanc-i-blava, sempre amb els joves com a abanderats; doble ocasió amb xut al pal de Jairo Morillas i rematada de Luque desviada per Nauzet. A partir d'aquí, però, com sol passar en molts partits de pretemporada, els canvis s'han multiplicat i les ocasions s'han reduït. L'Espanyol, així, ha perdut ja dos partits contra equips de Segona A en la prèvia de la lliga però esperar millorar aquest diumenge al Ciutat de Barcelona contra el Genoa, un partit que TV3 oferirà en directe a partir de les set de la tarda.