Dani Pedrosa aixeca la roda per celebrar la seva victòria a Brno. (Foto: EFE)
Dani Pedrosa aixeca la roda per celebrar la seva victòria a Brno. (Foto: EFE)
Motociclisme

Dani Pedrosa s'imposa al GP de la República Txeca i trenca la ratxa triomfal de Marc Márquez a Brno

Aquest diumenge s'ha acabat l'espectacular ratxa de 10 victòries consecutives de Marc Márquez. El pilot de Cervera ha estat quart en el Gran Premi de la República Txeca de MotoGP. El seu company d'equip, Dani Pedrosa, s'ha imposat al circuit de Brno al davant de Jorge Lorenzo i Valentino Rossi

Actualitzat

Dani Pedrosa ha trencat la ratxa victoriosa de Marc Márquez, que s'ha quedat fins i tot fora del podi del Gran Premi de la República Txeca. Pedrosa ha guanyat amb solvència després del liderat inicial de Jorge Lorenzo a les primeres voltes. Des de Malàisia de l'any passat que el pilot de Castellar no aconseguia una victòria al Mundial de MotoGP en un circuit que s'adapta perfectament a les seves característiques.

La segona plaça ha estat per Lorenzo, seguit de Valentino Rossi i Marc Márquez, amb molts problemes per rodar ràpid i que per primer cop a la temporada no trepitja el podi. Al començament Márquez ha mantingut una pugna molt dura amb Andrea Iannone, una lluita cos a cos, que per poc no acaba amb els dos pilots a terra.

Després de quedar-se sense fer història i convertir-se en el primer pilot que encadenava 11 victòries consecutives en l'inici del campionat, superant el rècord de Giacomo Agostini, ara l'avantatge de Márquez com a líder del Mundial és de 77 punts sobre Dani Pedrosa, l'únic capaç de batre'l aquesta temporada.

GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut