Nando de Colo en un dels partits amb els Toronto Raptors (Foto: Reuters)
Nando de Colo en un dels partits amb els Toronto Raptors (Foto: Reuters)
Bàsquet

La selecció francesa de bàsquet perd Nando de Colo, que no jugarà el Mundial per una lesió a la mà

El jugador internacional francès Nando de Colo no participarà al Mundial d'Espanya de bàsquet després d'haver-se fracturat un os de la mà esquerra durant l'amistós contra Ucraïna. El cos tècnic de la selecció francesa s'està plantejant la substitució de De Colo. Tony Parker, Fabien Causeur i Charles Kahudi són els noms que sonen per cobrir aquesta absència.

Actualitzat

El jugador internacional francès Nando de Colo no participarà al Mundial d'Espanya de bàsquet, que comença el proper dia 30 d'agost, després d'haver-se fracturat un os de la mà esquerra durant l'amistós contra Ucraïna.

El base dels Toronto Raptors, de 27 anys, havia de ser una de les peces clau de França durant aquest Mundial, sobretot davant l'absència de Tony Parker en aquesta competició. El cos tècnic de la selecció francesa s'està plantejant la substitució de De Colo, i un dels noms que podria demanar el seleccionador, Vincent Collet, és Parker, perquè torni a l'equip, una possibilitat bastant complicada.

Fabien Causeur, jugador del Baskònia i amb un perfil similar al de De Colo, també entra dins les possibilitats juntament amb Charles Kahudi, que va ser descartat el dimarts passat.

Anar al contingut