Espanyol

L'Espanyol s'emporta el Ciutat de Barcelona contra el Genoa als penals tot i que segueix sense convèncer

A menys d'una setmana pel debut a la Lliga, l'Espanyol de Sergio González ha demostrat que encara ha de millorar molt de cara a l'inici de la temporada oficial. Davant poc més de 8.000 aficionats al Power8 Stadium, els blanc-i-blaus no han passat de l'empat a zero contra el Genoa al Trofeu Ciutat de Barcelona però s'han acabat emportant el títol en la tanda de penals

Actualitzat

A menys d'una setmana pel debut a la Lliga, l'Espanyol de Sergio González ha demostrat que encara ha de millorar molt de cara a l'inici de la temporada oficial. Davant poc més de 8.000 aficionats al Power8 Stadium, els blanc-i-blaus no han passat de l'empat a zero contra el Genoa al Trofeu Ciutat de Barcelona però s'han acabat emportant el títol en la tanda de penals.

En el vuitè partit de preparació de la pretemporada, Sergio ha presentat un onze titular que segurament serà molt similar al de l'estrena a la Lliga, dissabte que ve al camp de l'Almeria. Sense Felipe Caicedo, lesionat al taló, fins a quatre dels nous fitxatges (Álvaro, Arbilla, Paco Montañés i Salva Sevilla) han començat d'inici, però un cop més el joc dels blanc-i-blaus ha tornat a ser bastant decebedor. Només en els primers 20 minuts l'equip de Sergio ha portat la iniciativa, però li ha tornat a faltar profunditat ofensiva i pràcticament no hi ha hagut ocasions en una primera part bastant ensopida.

La més perillosa de l'Espanyol, una rematada de cap de Manu Lanzarote a fora. L'ex del Sabadell ho ha tornat a provar amb un xut de falta massa desviat. De fet, l'únic porter que ha hagut d'intervenir ha estat Kiko Casilla per rebutjar un xut d'Edenilson, perquè l'Espanyol no ha enviat cap xut entre els tres pals ni a pilota parada. I abans del descans, Casilla ha aturat en dos temps una falta directa de Greco.

El trofeu, a la tanda de penals

A la segona part, l'Espanyol ha buscat amb més insistència el gol i ha fet lluir el porter del Genoa, Mattia Perin, que ha enviat a córner una rematada de Sergio García a boca de canó en l'ocasió més clara del partit. També ho ha provat Colotto amb un xut potent que s'ha estavellat al lateral de la xarxa. Els italians no han donat senyals de perill en la represa i al final dels 90 minuts reglamentaris s'hi ha arribat amb l'empat inicial.

El Trofeu Ciutat de Barcelona s'ha hagut de decidir a la tanda de penals i, en els llançaments des dels 11 metres, l'Espanyol ha transformat els cinc i mentre que Kiko Casilla ha aturat el decisiu al brasiler Edenilson. La copa s'ha quedat a casa tot i que els blanc-i-blaus no han esvaït els dubtes del seu joc a menys d'una setmana per al debut a la lliga al camp de l'Almeria.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut