Barça

Leo Messi i Luis Suárez, els més ovacionats en la presentació del Barça de Luis Enrique

L'argentí i l'uruguaià han estat els jugadors més ovacionats en la presentació del Barça de Luis Enrique, en la prèvia de la 49a edició del Trofeu Joan Gamper. Abans de l'inici del partit contra el Club León mexicà, la plantilla blaugrana ha tingut el primer contacte amb l'afició d'un Camp Nou mig buit.

Actualitzat

L'argentí Leo Messi i l'uruguaià Luis Suárez han estat els jugadors més ovacionats en la presentació del Barça de Luis Enrique, en la prèvia de la 49a edició del Trofeu Joan Gamper. Abans de l'inici del partit contra el Club León mexicà, la plantilla blaugrana ha tingut el primer contacte amb l'afició d'un Camp Nou mig buit.

Xavi recorda Corbella, Puyol i Valdés

El primer parlament l'ha fet Xavi, que ha tingut un record per a Txema Corbella, que aquesta temporada ha deixat el club blaugrana després de més de trenta anys com a encarregat del material del primer equip, així com per al defensa Carles Puyol, retirat, i el porter Víctor Valdés, ara sense equip. "Ho donarem tot, ens deixarem la pell per aconseguir els èxits al final de la temporada", ha assegurat Xavi.

Després del capità, Luis Enrique també s'ha dirigit a l'afició. "Aquest grup de jugadors, únic, puc donar fe que es comportarà de forma exemplar", ha emfatitzat el tècnic, que ha demanat ajuda a l'afició en els moments difícils.

VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut