Verstappen, acostumat a guanyar des de ben jovenet. (Foto: www.verstappen.nl)
Fórmula 1

Toro Rosso convertirà Max Verstappen en el pilot més jove de la història de la F1

L'equip de Fórmula 1 Toro Rosso ha anunciat que el pilot holandès Max Verstappen serà conduirà l'any que ve un dels dos cotxes oficials de l'equip. Verstappen es convertirà d'aquesta manera, amb només 17 anys, en el pilot més jove de la història de la Fórmula 1.

Actualitzat

L'equip de Fórmula 1 Toro Rosso ha anunciat que el pilot holandès Max Verstappen conduirà l'any que ve un dels dos cotxes oficials de l'equip en substitució de Jean-Eric Vergne. Verstappen es convertirà d'aquesta manera, amb només 17 anys, en el pilot més jove de la història de la Fórmula 1.

Aquest rècord el posseeix encara Jaume Alguersuari, que va debutar a la Fórmula en el Gran premi d'Hongria de 2009, quan tenia 19 anys i 125 dies, també amb Toro Rosso. El pilot català, però, no va tenir la continuïtat que esperava.

Tot i la seva joventut, Verstappen ja té una bona fulla de serveis. Fill de l'expilot Jos Verstappen, Max ja s'ha proclamat campió del món de karting. En l'actualitat, quan està a punt de fer els 17 anys, competeix en l'Europeu de Fórmula 3. 

Anar al contingut