Futbol

El Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid empaten 1-1 en l'anada de la Supercopa espanyola

El Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid han empatat 1-1 en l'anada de la Supercopa espanyola. El colombià James, que havia substituït al descans Cristiano Ronaldo, amb molèsties al genoll, ha avançat els blancs en el minut 80. En el minut 87, Raúl Garcia ha equilibrat el marcador a la sortida d'un córner.

El Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid han empatat 1-1 en l'anada de la Supercopa espanyola. El colombià James, que havia substituït al descans Cristiano Ronaldo, amb molèsties al genoll, ha avançat els blancs en el minut 80. En el minut 87, Raúl García ha equilibrat el marcador a la sortida d'un córner. La tornada, divendres que ve al Calderón, decidirà el vencedor.

Primera part ensopida amb més faltes que ocasions clares. El domini dels d'Ancelotti s'ha intensificat en el segon temps i s'ha vist un joc més entretingut. Els aficionats del Madrid han reclamat un penal per mans de Mario Suárez en els instants finals. L'àrbitre, el català Estrada Fernández, ha imposat el seu criteri i no ha assenyalat la pena màxima.