Jonathan Soriano mostra al Salzburg el camí de la Champions. (Foto:Reuters)
Jonathan Soriano mostra al Salzburg el camí de la Champions. (Foto:Reuters)
Futbol

Jonathan Soriano, l'home més destacat de la jornada de Champions

Aquest dimarts es van jugar els primers partits de l'última eliminatòria de la fase prèvia de la Champions. A més del partit de l'Athletic de Bilbao, hi va haver altres partits amb algun detall interessant. D'entre tots cal destacar el que va fer Jonathan Soriano amb el Salzburg. El davanter català va fer un gran partit contra el Malmö, amb gol inclòs, i d'aquesta manera apropa l'equip autríac la fase de grups. L'Arsenal d'Alexis Sánchez no va poder trencar l'empat a zero inicial al camp del Besiktas i es jugarà la classificació a l'Emirates Stadium. El Bayer Leverkusen, per la seva banda, va guanyar per 2-3 un partit boig contra el Copenhaguen.

Actualitzat

Aquest dimarts es van jugar els primers partits de l'última eliminatòria de la fase prèvia de la Champions. A més del partit de l'Athletic de Bilbao, hi va haver altres partits amb algun detall interessant. D'entre tots cal destacar el que va fer Jonathan Soriano amb el Salzburg. El davanter català va fer un gran partit contra el Malmö, amb gol inclòs, i d'aquesta manera apropa l'equip austríac la fase de grups. L'Arsenal d'Alexis Sánchez no va poder trencar l'empat a zero inicial al camp del Besiktas i es jugarà la classificació a l'Emirates Stadium. El Bayer Leverkusen, per la seva banda, va guanyar per 2-3 un partit boig contra el Copenhaguen.

Així doncs, el Salzburg encarrila el pas a la fase de grups gràcies a un partidàs de Soriano, que va aconseguir marcar de falta directa. El davanter català va ser el millor de l'equip austríac i ja havia disposat d'una altra ocasió per marcar, però en aquest cas la pilota es va estavellar al pal i va possibilitar el primer gol del seu equip.

L'Arsenal va decebre en la seva estrena a la Champions, i va empatar a zero contra el Besiktas turc. La millor acció va ser per al davanter del Besiktas Demba Ba als cinc segons de l'inici del partit, quan va intentar sorprendre al porter Szczesny.

Per la seva banda, el Bayer Leverkusen va aconseguir remuntar un partit boig que el Copenhaguen ja dominava 2-1 al minut 12, per acabar imposant-se (2-3).

Finalment, l'Steaua de Bucarest, entrenat per l'exespanyolista Constantin Galca, va imposar-se per la mínima (1-0) al Ludogorets búlgar gràcies a un gol marcat a última hora.

Anar al contingut