Futbol

Lucas Vázquez és presentat com a nou reforç de l'Espanyol

Sergio González va dir que li faltava un jugador de banda per completar la plantilla i des d'avui ja el té. Es tracta de Lucas Vázquez, capità del filial del Reial Madrid, que ja s'ha entrenat aquest dimecres amb l'equip, abans fins i tot de ser presentat.

Actualitzat

Sergio González va dir que li faltava un jugador de banda per completar la plantilla i des d'avui ja el té. Es tracta de Lucas Vázquez, fins ara capità del filial del Reial Madrid, que ja s'ha entrenat aquest dimecres amb l'equip abans fins i tot de ser presentat.

 

Les últimes hores de Lucas Vázquez han estat força atrafegades. Després de firmar contracte ahir a la nit amb l'Espanyol, aquest matí ja s'ha posat a les ordres del tècnic Sergio González per fer l'entrenament amb els seus nous companys a la Ciutat Esportiva. I al migdia, s'ha traslladat al Power8 Stadium, on ha estat presentat de manera oficial.

Aquest extrem dret gallec de 23 anys arriba cedit pel Reial Madrid Castella amb una opció de compraEl fins ara capità del Castella juga preferiblement per la banda dreta però pot fer-ho també per l'esquerra i d'ell s'espera que aporti gol a l'equip. La temporada passada va ser el màxim realitzador del filial madridista, amb 8 dianes.

La de Lucas Vázquez serà previsiblement l'última incorporació de la temporada, tot i que encara podria haver-hi alguna marxa. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut