Futbol

Mascherano: "Em vaig posar a disposició del club per si volien prescindir de mi"

Javier Mascherano ha comparegut en sala de premsa per explicar, entre altres coses, que al final de la temporada passada va plantejar-se canviar d'aires. "Em vaig posar a disposició del club per si volien que marxés, però em van dir que comptaven amb mi", ha dit l'argentí. D'altra banda, Pedro continua de baixa per gastroenteritis i no ha participat en l'entrenament d'aquest dimecres.

Actualitzat

Javier Mascherano ha comparegut en sala de premsa per explicar, entre altres coses, que al final de la temporada passada va plantejar-se canviar d'aires. "Em vaig posar a disposició del club per si volien que marxés, però em van dir que comptaven amb mi", ha dit l'argentí, que no ha aclarit si jugarà de central o, amb l'arribada de dos defenses més, Mathieu i Vermaelen, jugarà com a migcampista defensiu. "El meu rol no ha canviat: sóc un jugador d'equip i faré el que l'entrenador cregui oportú", ha assenyalat.

D'altra banda, en l'entrenament d'aquest matí no hi ha participat Pedro, que encara es recupera de la gastroenteritis que ja li va impedir participar en el Trofeu Joan Gamper. Adriano ha fet part de l'entrenament amb el grup, mentre que Vermaelen i Ter Stegen han fet entrenament específic.

Abans de l'entrenament, la plantilla s'ha reunit amb l'àrbitre Álvarez Izquierdo, que els ha fet una xerrada per explicar-los els canvis en el reglament per aquesta temporada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut