Txigrinski, en un partit del Xakhtar. (Foto: Reuters)
Futbol

Dmitro Txigrinski s'encomana als fisioterapeutes del Corinthians per posar fi a tres anys de calvari per les lesions

Va ser marxar del Barça i desaparèixer del primer pla del futbol. Dmitro Txigrinski, que va tornar al Xakhtar Donetsk després del seu efímer pas pel club blaugrana, és actualment al Brasil intentant recuperar-se de les lesions que no el deixen jugar amb continuïtat des de fa tres anys. El central ucraïnès, de 27 anys, ha provat diversos tractaments sense èxit fins ara.

Actualitzat

Va ser marxar del Barça i desaparèixer del primer pla del futbol. Dmitro Txigrinski, que va tornar al Xakhtar Donetsk després del seu efímer pas pel club blaugrana, es troba actualment al Brasil intentant recuperar-se de les lesions que no el deixen jugar amb continuïtat des de fa tres anys. El central ucraïnès, de 27 anys, ha provat diversos tractaments sense èxit fins ara.

Txigrinski espera que el tractament amb els fisioterapeutes del Corinthians l'ajudi a tornar a ser el central que va captivar Josep Guardiola fins al punt de fitxar-lo per al Barça. I és que des que va abandonar el club blaugrana, el central ucraïnès ha seguit diversos tractaments en clubs europeus com el Porto o el Chelsea però sense cap resultat. També ho ha intentat amb tractaments que estan molt de moda entre els futbolistes com la placenta d'euga.

El central exblaugrana va contactar amb el Corinthians després de parlar amb Alexandre Pato, que com ell havia patit lesions musculars recurrents però que va millorar ostensiblement quan va tornar al seu país.

 

Anar al contingut