Lorbek s'acomiada del Mundial i veu perillar la seva carrera esportiva.
Lorbek s'acomiada del Mundial i veu perillar la seva carrera esportiva.
Bàsquet

Erazem Lorbek és baixa per al Mundial i podria estar lesionat de gravetat

Erazem Lorbek es perdrà per lesió el Mundial d'Espanya de Bàsquet, que començarà a finals d'aquest mes d'agost. El jugador té afectats els dos meniscos i el cartílag i, molt probablement, s'haurà de sotmetre a una intervenció quirúrgica. La televisió pública eslovena apunta que la lesió és tan greu que podria fer perillar la seva carrera esportiva. Segons informa Catalunya Ràdio, Lorbek té previst viatjar a Barcelona aquest dilluns, quan l'equip comença la pretemporada.

Actualitzat

Erazem Lorbek es perdrà el Mundial d'Espanya de Bàsquet que començarà a finals d'agost. L'ala pivot eslovè, de trenta anys, una lesió de genoll més greu del que s'esperava, com han revelat les proves mèdiques. La lesió li impedirà disputar el Mundial, i sembla tan greu que el jugador podria veure perillar la seva continuïtat al món del bàsquet.

Tot i els exercicis de rehabilitació, la ressonància magnètica practicada a Lorbek ha mostrat una lesió del cartílag i dels dos meniscos del genoll. Així doncs, és probable que hagi de passar un cop més pel quiròfan per fer-se una artroscòpia.

El jugador té previst viatjar el dilluns a Barcelona, coincidint amb l'inici de la pretemporada de l'equip blaugrana, segons informa Catalunya Ràdio. Els serveis mèdics del Barça faran una avaluació de l'estat de Lorbek, que ja no va poder jugar amb continuïtat la temporada passada per culpa de les lesions.

Anar al contingut