Algunes cares conegudes de l'Esport3, en el nou plató del canal.
Esports

El canal Esport3 estrena aquest dissabte la nova temporada

Aquest cap de setmana, coincidint amb l'inici de la lliga de futbol, comença una nova temporada d'esports a TV3 i al canal Esport3. Es manté l'àmplia oferta de programes i de transmissions en directe, amb una imatge renovada.

Actualitzat

Aquest cap de setmana, coincidint amb l'inici de la lliga de futbol, comença una nova temporada d'esports a TV3 i al canal Esport3. Es manté l'àmplia oferta de programes i de transmissions en directe, amb una imatge renovada.

 

Diumenge, quan acabi el partit Barça-Elx, que es disputarà al Camp Nou, el "Hat-trick Barça" estrenarà aquesta nova temporada esportiva a TV3. Per la seva banda, el canal Esport3 ha programat un "Gol a gol" especial quan s'acabi l'Almeria-Espanyol, que es jugarà dissabte. Les transmissions dels partits de la Segona A que obriran la temporada seran Osasuna-Barça B, Las Palmas-Llagostera i Sabadell-Betis. El cap de setmana es completarà amb la final de la Supercopa de Catalunya d'handbol, que es disputarà dissabte a Sant Feliu de Llobregat.

Una oferta renovada

Aquesta temporada el canal Esport3 manté la seva oferta de programes ("Esport club", "Efectivament", "Gol a gol" i les diferents edicions del "Hat-trick") i també les transmissions en directe (els partits dels equips catalans de futbol de la Segona Divisió, l'Eurolliga i la Lliga Endesa de bàsquet o les competicions d'handbol).

 

Tot això, amb la novetat d'un nou plató central fix que permetrà més capacitat de resposta segons l'actualitat esportiva de cada moment. Aquest plató es personalitzarà en funció dels diferents programes mitjançant la il·luminació, amb un sistema de leds i també amb l'ajuda de tres pantalles. Així mateix, disposa d'un espai per a la realitat augmentada on es dibuixaran, per exemple, les alineacions d'un partit, els escuts dels equips o diferents dades comparatives entre protagonistes.

 

Aquest nou plató central d'Esport3 anirà acompanyat del canvi d'imatge de la línia gràfica dels programes, que a partir d'aquesta temporada tindran una base comuna que identificarà el canal d'esports de TV3 en tot moment. Aquests canvis també permetran simplificar molts dels processos de la gestió del grafisme dels programes d'esports.

 

Anar al contingut