Futbol

Neymar es lesiona i és seriós dubte per a l'estrena de Lliga del Barça davant l'Elx

El davanter barcelonista Neymar està lesionat arran d'un cop que va rebre en l'entrenament del dijous. Tot i que la lesió del brasiler és lleu, un esquinç de grau 1 al turmell esquerre, la seva disponibilitat per a l'estrena del Barça a la Lliga, diumenge contra l'Elx, és molt compromesa.

Actualitzat

El davanter barcelonista Neymar està lesionat arran d'un cop que va rebre en l'entrenament del dijous. Tot i que la lesió del brasiler és lleu, un esquinç de grau 1 al turmell esquerre, la seva disponibilitat per a l'estrena del Barça a la Lliga, diumenge contra l'Elx, és molt compromesa.

 

Al dubte de Neymar, que feia tres dies que tenia l'alta mèdica després de la lesió que va patir en el Mundial, s'hi afegeix el de Pedro, que s'està recuperant d'una forta gastroenteritis i que aquest divendres ha tornat als entrenaments, però fent treball específic. El seu company ha estat Thomas Vermaelen, que per primera vegada des que va fitxar pel Barça ha trepitjat gespa.

 

Pel que fa a jugadors d'atac, el Barça compta a més amb les baixes de Luis Suárez, que encara no pot jugar per sanció, i de Gerard Deulofeu, que va marxar cedit al Sevilla encara no fa una setmana. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut