Víctor Tomàs, màxim golejador del Barça a la Roca. (Foto: Germán Parga - FCB)
Víctor Tomàs, màxim golejador del Barça a la Roca. (Foto: Germán Parga - FCB)
Handbol

El Barça esclafa el BM la Roca i jugarà la final de la Supercopa de Catalunya d'handbol contra el Fraikin Granollers (27-45)

El Barça s'ha classificat per a la final de la Supercopa de Catalunya d'handbol en vèncer amb rotunditat al BM la Roca (27-45), en el partit de semifinals disputat al pavelló municipal de la localitat vallesana. Els blaugrana s'enfrontaran aquest dissabte (17.00 hores) en la final amb el Fraikin Granollers, que ahir va derrotar l'Handbol Bordils per 26-32, en un duel que es va disputar al Pavelló Municipal Joan Carles Navarro de Sant Feliu de Llobregat.

Actualitzat

El Barça s'ha classificat per a la final de la Supercopa de Catalunya d'handbol en vèncer amb rotunditat al BM la Roca (27-45), en el partit de semifinals disputat al Pavelló Municipal de la localitat vallesana. Els blaugrana s'enfrontaran aquest dissabte (17.00 hores) en la final amb el Fraikin Granollers, que ahir va derrotar l'Handbol Bordils per 26-32, en un duel que es va disputar al Pavelló Municipal Joan Carles Navarro de Sant Feliu de Llobregat.
   
Xavi Pascual ha disposat de tots els seus efectius, amb l'única excepció d'Edu Gurbindo, i ha fet debutar el jove lateral dret del filial Álex Márquez, fitxat de l'Alcobendas. El BM la Roca, que aquesta temporada ha pujat a la Divisió d'Honor Plata, ha posat el màxim entusiasme davant d'un rival molt superior que s'ha pres el partit molt seriosament.  Els de Pascual han resolt per la via ràpida gràcies a una defensa 5-1 i els contraatacs de Víctor Tomás i Aitor Ariño. Al descans, el Barça ja dominava per un clar 9-23.

A la segona meitat, el Barça ha baixat la seva intensitat defensiva, però ha arribat a tenir un màxim avantatge de 20 gols (18-38 min. 47) i s'ha acabat imposant amb gran autoritat. Victor Tomàs i Larazov, amb sis gols cadascun, han estat els màxims anotadors del partit.

Anar al contingut