Pep Guardiola ha patit de valent a la banqueta del Bayern. (Foto: Reuters)
Futbol

El Bayern comença la defensa de la Bundesliga amb una treballada victòria contra el Wolfsburg (2-1)

El Bayern de Guardiola, el defensor del títol, s'ha estrenat a la Bundesliga amb una victòria treballada contra el Wolfsburg. El campió alemany ha notat les absències de Ribéry, Schweinsteiger i Javi Martínez, però ha acabat guanyant amb més patiment del previst amb gols de Müller i Robben.

El Bayern de Guardiola, el defensor del títol, s'ha estrenat a la Bundesliga amb una victòria treballada contra el Wolfsburg. El campió alemany ha notat les absències de Ribéry, Schweinsteiger i Javi Martínez, però ha acabat guanyant amb més patiment del previst.

Al minut 20 la maquinària bavaresa ha començat a funcionar amb el gol de Müller. I només començada la segona part, ha arribat el segon gol del Bayern. Bona combinació entre Robben, Lewandowski i Müller, que ha acabat amb un gol de l'holandès. La reacció del Wolfsburg ha arribat al minut 52 amb el gol d'Olic, però, tot i el domini visitant, el partit ha acabat sense cap gol més.