Pablo Machín vol començar la Lliga amb un bon resultat. (Foto: gironafutbolclub.com).
Pablo Machín vol començar la Lliga amb un bon resultat.. (Foto: gironafutbolclub.com).
Segona Divisió

El Sabadell s'estrena a la Nova Creu Alta davant del Betis, mentre que el Girona rep el Racing

La presentació del Sabadell 2014/15 davant l'afició serà amb el Betis. Els homes de Miquel Olmo reben un exprimera i, precisament, el tècnic arlequinat, ha dit que això dóna un "plus" al partit. El Girona, per la seva banda, rebrà el Racing a Montilivi en el debut dels blanc-i-vermells a la Lliga.

Actualitzat

La presentació del Sabadell 2014/15 davant de l'afició serà aquest diumenge amb el Betis. Els homes de Miquel Olmo reben un exprimera i, precisament, el tècnic arlequinat, ha dit que això dóna un "plus" al partit. El Girona, per la seva banda, rebrà també diumenge el Racing a Montilivi en el debut dels blanc-i-vermells a la Lliga.

Motivats per l'inici de la Lliga. Així és com es troben els arlequinats, tal com assegurava Miquel Olmo a la roda de premsa prèvia al partit. El Sabadell rebrà a la Nova Creu Alta el Betis, que va baixar de Primera la temporada passada. "Tots els jugadors han treballat molt per ser titulars", explicava Olmo, que ha inclòs Longás i Hervás, recuperats dels seus problemes, a la llista de convocats. El tècnic de Terrassa també va parlar de l'estil de joc del seu equip, amb el qual preveu utilitzar el mateix sistema que l'any passat, però vol "millorar en l'aspecte defensiu". El partit, que començarà a les 19.00, es podrà seguir pel canal Esport3, a través de les aplicacions per a mòbils, tauletes i www.esport3.cat.

El Girona, que divendres va presentar la seva darrera incorporació, s'estrenarà a la Lliga amb el Racing a Montilivi. Pablo Machín està convençut que l'equip pot guanyar el partit si està "al cent per cent". Per al tècnic blanc-i-vermell, "començar la Lliga amb un bon resultat et transmet seguretat en el treball que estàs fent" i ho volen fer possible davant del conjunt de Santander.

Anar al contingut