Kilian Jornet ha sumat la sisena Copa del Món del seu palmarès. (Foto: Twitter)
Kilian Jornet ha sumat la sisena Copa del Món del seu palmarès. (Foto: Twitter)
Curses de muntanya

Kilian Jornet es proclama campió de la Copa del Món de Curses de Muntanya per sisena vegada

El català Kilian Jornet s'ha proclamat campió de la Copa del Món de Curses de Muntanya per sisena vegada, la tercera de forma consecutiva. Jornet s'ha beneficiat de l'absència dels seus màxims rivals en la lluita pel títol a la Matterhorn Ultraks, que ha acabat amb la victòria de Zaid Ait Malek, per assegurar-se el triomf matemàtic.

Actualitzat

El català Kilian Jornet s'ha proclamat campió de la Copa del Món de Curses de Muntanya per sisena vegada, la tercera de forma consecutiva. Jornet s'ha beneficiat de l'absència dels seus màxims rivals en la lluita pel títol a la Matterhorn Ultraks, que ha acabat amb la victòria de Zaid Ait Malek, per assegurar-se el triomf matemàtic.

L'atleta català, que també havia renunciat a participar en aquesta prova, ha aprofitat la jornada per fer fotografies i animar a la resta de participants en aquesta cursa que se celebra als Alps Penins, una regió fronterera entre Suïssa i Itàlia.

Després de tres victòries en tres curses de la Copa del Món (Zegama, Dolomites i Sierre-Zinal), Kilian Jornet ha preferit reservar-se per a la Kima Trophy de la setmana vinent.

 

Anar al contingut