LeBron James i Kevin Love seran companys d'equip als Cavaliers. (Foto: Reuters)
LeBron James i Kevin Love seran companys d'equip als Cavaliers. (Foto: Reuters)
NBA

Kevin Love, traspassat als Cavaliers en una operació a tres bandes amb els Timberwolves i els Sixers

Kevin Love ja és de forma oficial nou jugador dels Cleveland Cavaliers en un traspàs a tres bandes que també inclou els Timberwolves i els Sixers. El fins ara company de Ricky Rubio a Minnesotta marxa a Cleveland a canvi dels últims dos número u del draft, Andrew Wiggins i Anthony Bennett, a més de Thaddeus Young, procedent de Philadelphia.

Actualitzat

Kevin Love ja és de forma oficial nou jugador dels Cleveland Cavaliers en un traspàs a tres bandes que també inclou els Timberwolves i els Sixers. El fins ara company de Ricky Rubio a Minnesotta marxa a Cleveland per aspirar a guanyar l'anell de campió de l'NBA al costat de LeBron James i Kyrie Irving.

En aquesta operació, els Wolves reben a canvi  d'Andrew Wiggins, del qual s'espera que sigui la futura sensació de l'NBA i Anthony Bennett, els dos últims números u del draft, a més de Thaddeus Young, el millor jugador dels Sixers la temporada passada. Per la seva banda, els Sixers es fan amb els serveis del rus Alexei Shevd i de Luc Richard Mbah a Moute.

Anar al contingut