És la primera vegada que un Hyundai guanya una prova del Mundial de Ral·lis. (Foto: Reuters)
És la primera vegada que un Hyundai guanya una prova del Mundial de Ral·lis. (Foto: Reuters)
Ral·lis

Thierry Neuville obté una accidentada victòria al Ral·li d'Alemanya i lidera el sorprenent doblet de Hyundai

Thierry Neuville (Hyundai) és el sorprenent guanyador del Ral·li d'Alemanya després d'una última jornada accidentada. Els dos primers classificats de la cursa, Jari-Matti Latvala i Kris Meeke, s'han vist obligats a abandonar per dos accidents i han deixat en safata el triomf al pilot belga. És la primera vegada que un Hyundai guanya una prova del Mundial de Ral·li.

Actualitzat

Thierry Neuville (Hyundai) és el sorprenent guanyador del Ral·li d'Alemanya després d'una última jornada accidentada. Els dos primers classificats de la cursa, Jari-Matti Latvala i Kris Meeke, s'han vist obligats a abandonar per dos accidents i han deixat en safata el triomf al pilot belga. És la primera vegada que un Hyundai guanya una prova del Mundial de Ral·lis.

El finlandès ha sortit del traçat en el quilòmetre 14 del primer tram del dia. El seu Volkswagen ha quedat atrapat entre les vinyes i ja no ha pogut tornar a la pista. L'abandonament de Latvala deixava Meeke en primera posició, però el britànic també ha tingut un accident, aquest en el segon tram, ha perdut una roda del darrere del seu Citroën i també ha hagut d'abandonar.

Aquests dos contratemps han permès un sorprenent i inesperat doblet de Hyundai amb Neuville primer i el cantàbric Dani Sordo segon, darrere del seu company d'equip.

Anar al contingut