Barça

Munir El Haddadi culmina una progressió meteòrica des del Juvenil A fins al primer equip del Barça

Una gran part del protagonisme en el debut del Barça se l'ha endut el jove davanter del planter, Munir El Haddadi. La seva irrupció en aquest inici de temporada ha estat tota una sorpresa. Ha debutat a Primera Divisió amb 18 anys, d'aquí a una setmana en farà 19. La seva progressió ha estat meteòrica des del Juvenil A fins arribar al primer equip

Actualitzat

Una gran part del protagonisme en el debut del Barça se l'ha endut el jove davanter del planter, Munir El Haddadi. La seva irrupció en aquest inici de temporada ha estat tota una sorpresa. Ha debutat a Primera Divisió amb 18 anys; d'aquí a una setmana en farà 19. La seva progressió ha estat meteòrica. Aquest davanter nascut a El Escorial, a Madrid, va fitxar per al juvenil blaugrana fa només tres anys. I fa tot just cinc mesos, al març, debutava amb el Barça B, on va firmar 4 gols en 11 partits.  Poc es podia pensar que, unes setmanes després, ja debutaria al Camp Nou al costat de Leo Messi.

Munir El Haddadi no oblidarà mai el dia del seu debut al Camp Nou. Aquest jove de 18 anys va començar el partit amb una discreta oració, però després va ensenyar tot el seu descarat repertori de joc. La seva primera intervenció va ser un xut al travesser després d'una bona passada d'Andrés Iniesta. Era el minut 22 i Munir començava a prendre les mides de la porteria del Camp Nou.

Una mica més tard, no es va atrevir a xutar i va intentar una combinació amb Rafinha que no li va acabar de sortir bé, però quan encara no s'havia arribat al primer minut de joc de la segona part, el jove davanter blaugrana va rematar a la perfecció amb l'exterior del peu esquerre una assistència perfecta d'Ivan Rakitic i va fer el seu primer gol amb el Barça el dia que Luis Enrique el va fer debutar amb el primer equip. Primer partit de Lliga al Camp Nou, primer partit oficial de Munir amb el Barça i primers aplaudiments. No es pot demanar més.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut