Futbol

Luis Enrique i Pep Guardiola, junts al fòrum d'entrenadors de la UEFA que es celebra a Nyon

Luis Enrique participa aquest dimecres i demà dijous en el Fòrum d'Entrenadors d'Elit, que se celebra a Suïssa i en què coincidirà amb tècnics del prestigi de Guardiola, Van Gaal o Mourinho. Les tendències tècniques i els aspectes arbitrals són alguns dels temes que es posaran a debat

Actualitzat

Luis Enrique participa aquest dimecres i demà dijous en el Fòrum d'Entrenadors de Clubs d'Elit, que se celebra a Suïssa i en què coincidirà amb tècnics del prestigi de Guardiola, Van Gaal i Mourinho. Les tendències tècniques i els aspectes arbitrals són alguns dels temes que es posaran a debat. L'entrenador del Barça acudeix per primera vegada a aquesta reunió, una cita en què el Barça no tenia representant des del 2012, quan Tito Vilanova estava al capdavant del primer equip blaugrana.

El Fòrum, presidit per l'extècnic del Manchester United Sir Alex Fergusson, és un punt de trobada i debat dels responsables dels principals equips europeus, en què es tracten temes directament relacionats amb el joc i la competició. La trobada es dividirà en dues jornades: en la primera, que comença avui a la tarda, l'ordre del dia està centrat en aspectes tècnics i de competició relacionats amb la UEFA Champions League. I en la segona jornada es debatran temes relacionats amb altres competicions, com la UEFA Youth League i els partits entre seleccions nacionals, així com qüestions de caràcter disciplinari i arbitral.

Luis Enrique coincidirà amb els tècnics dels millors clubs europeus, com ara Arsène Wenger (Arsenal), Josep Guardiola (Bayern de Munic), José Mourinho (Chelsea), Jürgen Klopp (Borussia Dortmund), Manuel Pellegrini (Manchester City), Filippo Inzaghi (Milan), Massimiliano Allegri (Juventus), Carlo Ancelotti (Reial Madrid), Laurent Blanc (París Saint-Germain) i Unai Emery (Sevilla).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut