Futbol

Neymar i Ter Stegen trepitgen gespa en l'últim entrenament del Barça

Neymar i Ter Stegen han trepitjat gespa en l'entrenament del Barça d'aquest dimarts en un pas més cap a la seva recuperació. El davanter brasiler i el porter alemany han fet treball específic amb el central belga Thomas Vermaelen, però encara és aviat per saber si estaran a disposició de Luis Enrique per al partit davant el Vila-real del diumenge.

Actualitzat

Neymar i Ter Stegen han trepitjat gespa en l'entrenament del Barça d'aquest dimarts en un pas més cap a la seva recuperació. El davanter brasiler i el porter alemany han fet treball específic al marge dels companys amb el central belga Thomas Vermaelen, però encara és aviat per saber si estaran a disposició de Luis Enrique per al partit davant el Vila-real del diumenge.

És la primera vegada que Ter Stegen s'ha deixat veure en el camp d'entrenament després de la seva lesió a la zona lumbar, i també és el retorn de Neymar al camp d'entrenament després que se li diagnostiqués un esquinç de turmell el divendres passat.

Bravo, còmode com a titular

Claudio Bravo ha comparegut en roda de premsa per explicar les bones sensacions que va tenir en el seu primer partit oficial com a titular en el Barça. El porter xilè, però, no dóna per guanyada la titularitat. "Luis Enrique només ens diu qui serà titular duies hores abans del partit. Jo treballo cada dia per ser titularm però som tres bons porters", ha dit. Bravo també s'ha mostrat content pel bon ambient que té amb els seus dos concurrents, Marc-André ter Stegen i Jordi Masip, i en general a la plantilla.   

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut