Futbol

Joan Collet revela un principi d'acord amb el Nàpols pel traspàs de David López

El president de l'Espanyol, Joan Collet, ha revelat durant l'acte de renovació de Sergio García que el club blanc-i-blau ja ha pactat un acord amb el Nàpols pel traspàs de David López. El jugador de Sant Cugat del Vallès, un fix en l'alineació de l'Espanyol, podria marxar d'aquesta manera a la Sèrie A.

Actualitzat

El president de l'Espanyol, Joan Collet, ha revelat durant l'acte de renovació de Sergio García que el club blanc-i-blau ja ha pactat un acord amb el Nàpols pel traspàs de David López. El migcampista de Sant Cugat del Vallès, un fix en l'alineació de l'Espanyol, podria marxar d'aquesta manera a la Sèrie A aquesta mateixa setmana.

Aquesta ha estat la notícia sorpresa en un acte en què es presentava una renovació ja anunciada i llargament perseguida per l'Espanyol: la del seu capità, Sergio García, que es mantindrà en el club fins al 2018. "He rebut altres ofertes, però jo volia continuar aquí perquè és casa meva", ha dit el davanter del Bon Pastor. "Sé que el club ha fet un esforç i sempre hi estaré agraït".  

Fuentes comença a fer treball de camp

En l'aspecte esportiu, la notícia positiva del dia ha estat la tornada de Juan Fuentes al camp d'entrenament després de la lesió que es va produir a l'estada de pretemporada a Garòs. El lateral andalús ha fet treball específic i ha fet un pas més cap a la seva recuperació. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut